Pohánkové škoricové cereálie

29.05.2020

nut free, vegan, lactose free, sugar less, eggless

Množstvo: 1 plech

Suroviny:

1 hrnček pohánkovej (alebo grahamovej) múky

3 PL medu

2 PL roztopeného kokosového oleja (možné nahradiť maslom)

2 PL vody

štipka škorice

štipka soli


  • Zmiešame všetky suroviny, cesto položíme medzi dva hárky papiera na pečenie a natenko vyvaľkáme.
  • Cesto spolu so spodným papierom preložíme na plech a nakrájame. Môžeme zvrchu prepichnúť vidličkou.
  • Pečieme na 175° 20-25 minút. 
  • Necháme trochu vychladnúť, potom ich rozlámeme.
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky