Kváskové krekry

07.12.2019

Piekli ste z kvásku, ostal vám rozkvas a neviete, čo s ním?

lactose free, vegan

Suroviny:

zvyšný rozkvas
hladká (špaldová) múka
olivový olej
soľ
chia semiačka

  • Množstvo surovín naozaj záleží len na tom, koľko rozkvasu máte, jednoducho pridajte toľko múky a oleja, aby ste mali pevné, hladké cesto.
  • Rozvaľkáme na hrúbku asi 2mm (v tomto prípade platí, čím tenšie, tým chrumkavejšie), osolíme a nakrájame na kocky.
  • Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • Pečieme na 180° 10- 15 minút.
  • Po vychladnutí skladujeme v uzatvárateľnom sáčku.
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.